Van goed naar beter best

Hoe wij bouwen
aan jouw branding.

1.

Vanuit jouw kenmerken
naar een unieke visie.

Iedere onderneming is uniek en ieder bedrijf heeft een eigen geschiedenis en motivatie. Wij van H.F. Branding geloven erin wanneer jij de ware identiteit van jouw onderneming laat zien aan de buitenwereld, dat je hiermee de juiste doelgroep kan bereiken en deze mensen van klanten kan omtoveren tot fans van jouw brand. Aan de hand van gesprekken met mensen binnen de onderneming schetsen wij een identiteit die aansluit bij de onderneming. Hiermee kunnen we aanslag met de branding van jouw organisatie.

2.

Een huisstijl
die past bij jouw verhaal.

Nadat we de identiteit van de onderneming in kaart hebben gebracht kunnen we aan de slag met het logo en de huisstijl. We visualiseren het verhaal en de identiteit van ondernemingen naar een unieke huisstijl die aansluit bij het verhaal en de kernwaarden. In overleg met de klant creëren we een nieuw logo en huisstijl, welke we vervolgens verwerken op de website, social media, visitekaartjes etc.

3.

Sterke en unieke content
wint altijd.

De content die je gebruikt op je website en in communicatie uitingen is erg waardevol. Het is van essentieel belang dat deze content goed wordt overwogen. Wat wil je precies vertellen en wat wil je bereiken met deze content. Of terwijl wie wil je bereiken en wat is het doel van je boodschap? Door gebruik te maken van unieke content die aansluit bij de identiteit van jouw onderneming kun je het gewenste doel bereiken. Wij helpen ondernemers met het schrijven van inspirerende teksten, aansporende titels en overtuigende call to actions.

4.

Persoonlijke foto’s trekken
de aandacht.

Foto’s zijn de beste manier om verhalen te versterken, door mensen te laten zien wat jouw onderneming doet zullen zij de onderneming beter herinneren. Echter is het wel belangrijk dat je hiervoor unieke foto’s gebruikt. Foto’s van het personeel, de bedrijfsruimte en de producten of diensten zelf. Dat is waarmee je klanten gaat aanspreken. Wij van H.F. Branding helpen je bij het maken en gebruiken van sterk beeldmateriaal voor jouw website, social media en branding.

5.

Online branding
met groot bereik.

Doormiddel van online branding kun je gemakkelijk en snel het grote publiek benaderen en daarnaast is alles meetbaar. Online branding kan perfect via social media en bijvoorbeeld je eigen website. Op de website komen alle aspecten samen. De verbeterede huisstijl, sterke content en persoonlijke foto’s. Het is een online visitekaartje van de onderneming waarmee je indruk kunt maken op (potentiele) klanten. Het verhaal en de identiteit achter jullie onderneming moet in een oogopslag terugkomen in je online branding. Wij helpen bij het vormgeven en uitwerken van online branding wat past bij jouw onderneming.

6.

De kracht van
traditionele branding.

Tegenwoordig zweert iedereen bij de diverse facetten van online promoties en marketing. Echter ervaren wij wat de kracht van offline branding kan doen in combinatie met een sterke en consequente online branding. Bestickering op bedrijfswagens, drukwerk, visitekaartjes en daarnaast branding in en rondom het eigen bedrijf. Allemaal extra manieren om op te vallen in de omgeving van jouw onderneming.

Wij zijn trots dat we
onze klanten mochten helpen

Logo H.F. Branding

© 2021, H.F. Branding

Onderscheidend, vergeet de rest maar.

Laten we ter zake komen

Algemene Voorwaarden
Privacy Policy

Logo H.F. Branding

© 2021, H.F. Branding

Onderscheidend, vergeet de rest maar.

Laten we ter zake komen

Algemene Voorwaarden
Privacy Policy

×